Alatura-te grupului de discutii
Protectia Animalelor

Alatura-te grupului de discutii Protectia Animalelor
Numarul animalelor omorate in lume de catre industria carnii, a laptelui si a oualelor, de cand ati deschis aceasta pagina
0 pui de gaina
0 curcani
0 rate
0 porci
0 vitei
0 oi
0 iepuri

ACASA

RECLAMARE ACT DE CRUZIME

BUCURESTI

BRAILA

CONSTANTA

CRAIOVA

GLINA

HUNEDOARA

IASI

MANGALIA

SUCEAVA

ARTICOLE

BUCURESTI - Noutati

Dezbaterea celei de-a doua initiative legislative a senatorului Marius Marinescu
10 Februarie 2009

In data de 10 Februarie 2009 a avut loc sedinta Comisiei de Administratie Publica a Camerei Deputatilor, sedinta in care a fost dezbatuta si cea de-a doua initiativa legislativa a senatorului Marius Marinescu referitoare la modificarea si completarea OG 155/2001 privind gestionarea cainilor fara stapan.
Cei interesati de subiect pot urmari inregistrarea video din data de 10 Februarie 2009 accesand: http://www.cdep.ro/co/sedinte.calendar?co=6

Comisia de Administratie publica al Camerei Deputatilor respinge
CU UNANIMITATE DE VOTURI
initiativa legislativa privind eutanasierea animalelor fara stapan
10 Februarie 2009

Dna Cornelia Cazacu a initiat, cam in aceeasi perioada cu dl Marius Marinescu, un proiect legislativ, prin care animalele fara stapan trebuiau eutanasiate. Normal, acum este interzisa eutanasia prin legea 9/2008. Proiectul, respins de Senat, a fost respins in 04 Februarie 2009 si de Comisia de Administratie publica al Camerei Deputatilor.
Citam din Raportul Comisiei pentru administratie publica:

"Comisia propune Plenului Camerei Deputaţilor respingerea iniţiativei legislative datorită necorelării prevederilor acesteia cu legislaţia în vigoare incidentă domeniului supus reglementării şi pentru că are un obiect de reglementare similar cu cel al proiectului de lege pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân (Pl.x912/2007), al cărui iniţiator a fost domnul Marius Marinescu fost senator PC şi adoptată de Senat.

Dezbaterile au avut loc in sedinţa comisiei din 27.01.2009.

La lucrările comisiei au fost prezenţi 22 deputaţi, din totalul de 30 membri ai comisiei.

Raportul de respingere al comisiei a fost adoptat cu UNANIMITATE DE VOTURI."