Alatura-te grupului de discutii
Protectia Animalelor

Alatura-te grupului de discutii Protectia Animalelor
Numarul animalelor omorate in lume de catre industria carnii, a laptelui si a oualelor, de cand ati deschis aceasta pagina
0 pui de gaina
0 curcani
0 rate
0 porci
0 vitei
0 oi
0 iepuri

ACASA

RECLAMARE ACT DE CRUZIME

BUCURESTI

BRAILA

CONSTANTA

CRAIOVA

GLINA

HUNEDOARA

IASI

MANGALIA

SUCEAVA

ARTICOLE

CRAIOVA

Caini Craiova Caini Craiova

In prezent in Craiova exista trei asociatii de prototectia animalelor: "Speranta pentru animale", "Suflete nevinovate" si "Viata animalelor".

"Speranta pentru animale" a luat nastere in iulie 2008 si pana in prezent, prin eforturi proprii a sterilizat circa 1000 de animale.

In afara de sterlizari, voluntarii de la "Speranta pentru animale" se ocupa de protectia animalelor fara stapan, adoptii, si educarea populatiei cu privire la necesitatea sterlizarii animalelor aflate in grija - o parte din cazurile grave de care ne-am ocupat sunt pe blogul asociatiei http://dogonelover.blogspot.com/

De 13 luni Primaria Craiova sterilizeaza si returneaza in stabilimentul de la Facai, la inceputul lui ianuarie 2009 nr de crotaliu pus de Primarie era 2260, deci 2260 de sterilizari in 2008.

In ciuda eforturilor facute de catre asociatiile de protectia animalelor pentru rezolvarea problemei cainilor fara stapan printr-o campanie de sterilizare si returnare impreuna cu Vier Pfoten, primaria Craiova a refuzat orice fel de colaborare pe aceasta tema.

In prezent, asociatiile de protectia animalelor din Craiova: "Suflete nevinovate" si "Viata animalelor", prin eforturi proprii si cu toate dificultatile intampinate din partea autoritatilor, sterilizeaza si returneaza cainii comunitari din Craiova.

Cainii din Craiova sunt sugrumati si/sau batuti pana la moarte si apoi aruncati intr-o groapa.

Caini Craiova Caini Craiova Caini Craiova Caini Craiova Caini Craiova

Acesti caini sunt morti acum. Au fost adusi in adapostul groazei folosind aceasta masina. Unii dintre ei au murit pe drum, altii au apucat sa mai traiasca zile de frig si infometare, sfarsind prin o moarte oribila si dureroasa, nicidecum asa cum spune legea ca ar trebui eutanasiati cainii. Cadavrele lor sunt aruncate intr-un loc, pe care autoritatile se incapataneaza sa il pastreze secret.

Caini Craiova Caini Craiova Caini Craiova Caini Craiova Caini Craiova Caini Craiova Caini Craiova Caini Craiova Caini Craiova