Alatura-te grupului de discutii
Protectia Animalelor

Alatura-te grupului de discutii Protectia Animalelor
Numarul animalelor omorate in lume de catre industria carnii, a laptelui si a oualelor, de cand ati deschis aceasta pagina
0 pui de gaina
0 curcani
0 rate
0 porci
0 vitei
0 oi
0 iepuri

ACASA

RECLAMARE ACT DE CRUZIME

BUCURESTI

BRAILA

CONSTANTA

CRAIOVA

GLINA

HUNEDOARA

IASI

MANGALIA

SUCEAVA

ARTICOLE

MANGALIA

In urma protestelor, adreselor si a petitiilor adresate Primariei Mangalia, Consiliului Local Mangalia precum si DSV Constanta, s-a elaborat urmatorul Protocol de colaborare in vederea gestionarii populatiei canine fara stapan de pe teritoriul orasului Mangalia.
Click aici pentru a vedea continutul protocolului

In urma protestelor desfasurate de care iubitorii de animale din Mangalia, activitatea ecarisajului, lagarul cateilor, a fost oprita.

Animalele adapostite in acel lagar nu beneficiau de hrana, de asistenta medicala.
Prinderea lor se facea cu o Dacie Papuc carosata, care nu avea nici macar un geam de aerisire.
Cainii erau tranchilizati si aruncati cate 10-15 unii peste altii in acea masina a mortii, multi dintre ei ajungeau morti la ecarisaj.
Nu conta sub nici o forma starea lor de sanatate.
Erau asezati in boxe caini agresivi, cu pui, cu caini morti, cu catele in calduri.

Conditii improprii de viata pentru bietele animale, fara apa, fara hrana, fara asistenta medicala, fara un loc calduros, fara un loc curat, fara siguranta.

In 99% din ecarisajele din Romania se intampla aceleasi nenorociri, si noi, cei carora ne pasa, nu facem nimic pentru a opri aceste bestii de a-si mai desfasura activitatea in astfel de conditii inacceptabile.

Credem ca prin informarea tuturor despre ceea ce se intampla in ecarisaje, a conditiilor inproprii de trai, speram ca lucrurile sa evolueze in favoarea animalelor.

Facem un apel la toti cei ce viziteaza acest site:
Mergeti si vizitati centrele de ecarisaj din orasele dumneavoastra, faceti publica situatia prin orice mijloace, fortati respectarea legilor cu privire la conditiile de prindere si cazare a cainilor.

Sunt bani alocati acestor lagare, dar conditiile de viata ale animalelor sunt crunte si de neimaginat.

Banii alocati pentru aceste servicii nu se duc cu siguranta in folosul animalelor, ci in buzunarele celor care conduc aceste centre de exterminare.

Daca 18 ani nu ne-am miscat, poate ar trebui sa fortam autoritatile sa respecte legile, este importanta mobilizarea societatii civile pentru ca aceste centre sa devina un loc civilizat, unde animalele sa fie tratate cu respect.

Cititi articolele Maidanezii au primit un teren de 2 hectare pentru un nou adapost si Protest împotriva eutanasierii cainilor din Mangalia